Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept



Boršč





Maso nakrájíme na menší kousky, dáme do osolené vody a vaříme dokud  není měkké. Z mouky a másla připravíme jíšku, kterou přimícháme k vařenému masu. Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky,  zelí na nudličky, vše dáme do polévky a vaříme ještě cca 15 minut.  Řepu očistíme , nastrouháme a přidáme do polévky. Povaříme ještě 5 minut a nakonec přimícháme smetanu.

Ingredience:

1 ½ l vody

¼ kg hovězího masa

¼ kg vepřového bůčku

8 dkg mrkve

4 dkg petržele

8 dkg celeru

15 dkg červené řepy

25 dkg hlávkového zelí

5dkg másla a 5 dkg mouky

1/8 l smetany, sůl



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist