Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Kategorie receptů
šipka šipka Drůbež



Drůbež
Recepty



více

Drůbky na paprice

Uvařené a obrané maso z drůbků vložíme do bešamelové omáčky. Na zpěněnou cibulku s máslem dáme na špičku nože sladké papriky, a jakmile se v tuku rozpustila, zalijeme cibulku polévkou z drůbků a...

Reklama
více

Slepice na paprice

Slepice rozkrájíme na dílky a podusíme na cibulce, zpěněné na másle nebo slanině, zaprášené sladkou paprikou. Pro vůni můžeme přidat několik nových koření. Měkkou slepici vyjmeme a omáčku zalijeme...

více

Kuře na paprice

Kuře rozkrájíme na dílky a podusíme na cibulce, zpěněné na másle nebo slanině, zaprášené sladkou paprikou. Pro vůni můžeme přidat několik nových koření. Měkké kuře vyjmeme a omáčku zalijeme kyselou...

Známka (po česku)
z 1 hodnocení
2
více

Krocan pečený

Krocan se peče jen na másle nebo na másle a pokrmovém tuku. se slaninkou. K obojímu lze přidat nakrájenou cibulku. Samotné pečení pak musí být pozvolné. Pokud je krocan starší, je dobré ho před...

více

Kapoun na paprice

Kapouna rozkrájíme na dílky a podusíme na cibulce, zpěněné na másle nebo slanině, zaprášené sladkou paprikou. Pro vůni můžeme přidat několik nových koření. Měkkého kapouna vyjmeme a omáčku zalijeme...

více

Holoubata s nádivkou

Holoubátka nejdříve očistíme, poté podebereme kůži z volátka až na prsíčka, aby se zvětšil prostor pro nádivku. Otvor po naplnění zavážeme nitkou. Holoubata pečeme asi 30 minut. Je-li nádivky málo,...

Reklama
více

Drůbky

Drůbky zadělávané (husí nebo kachní) očistíme a vaříme se zeleninou v osolené vodě dokud nezměknou. Z másla a mouky uděláme Světlou jíšku, zalijeme zchladlou (vlažnou) polévkou, s níž jsme předem...

více

Pečené kuře s bramborem

(R) Kuřecí nohy omyjeme, osolíme, opepříme, posypeme červenou paprikou a dáme do pekáče. Podlijeme vodou a pečeme přiklopené cca hodinu na 180 stupnů. Když uži vidíme, že je maso hotové (lehce se...

Známka (po česku)
z 1 hodnocení
1


TOPlist