Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept

šipka šipka  šipka šipka 
Drůbky na paprice


Drůbky na paprice





Uvařené a obrané maso z drůbků vložíme do bešamelové omáčky. Na zpěněnou cibulku s máslem dáme na špičku nože sladké papriky, a jakmile se v tuku rozpustila, zalijeme cibulku polévkou z drůbků a vaříme dokud není cibule měkká. Pak ji zahustíme kyselou smetanou s moukou, znovu povaříme a procedíme. Chceme-li mít omáčku červenou, přidáme rajče nebo lžičku rajského protlaku. Pro toho, kdo má rád v této omáčce vůni nového koření, mohou se přidat 2—3 kuličky v celku.
Přílohy: knedlíky, rýže, těstoviny.

Ingredience:

1 drůbky, 4 dkg másla, 5 dkg cibule, paprika, sůl, 1/4 l smetany, 1 lžíce mouky



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist