Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept

šipka šipka  šipka šipka 
Holoubata s nádivkou


Holoubata s nádivkou





Holoubátka nejdříve očistíme, poté podebereme kůži z volátka až na prsíčka, aby se zvětšil prostor pro nádivku. Otvor po naplnění zavážeme nitkou. Holoubata pečeme asi 30 minut. Je-li nádivky málo, obracíme holoubata a pečeme je po obou stranách. Pokud je jí ale hodně, každé holoubě položíme a pečeme na zádech, aby nádivka nevytekla. Až holoubata upečeme, vytáhneme nitku a polijeme každé holoubě šťávou.

Ingredience: 3 holoubata, 6dkg másla na pečení

Nádivku připravíme tak, že máslo utřeme se žloutky a se solí. Poté přidáme nasekaná jatýrka, strouhanku, kterou jsme předtím na vlhčili mlékem, špetku květu a petrželky. Zároveň se strouhankou vmícháme lehce tuhý sníh. Pokud je nádivka řídká, přidáme více strouhanky.

Nádivka:5dkg másla, 2 žlouýky, sůl, na špičku nože tlučený květ, sekaná petržel, 6dkg strouhanky, 3 lžíce mléka, sníh ze 3 bílků

Přílohy: brambory, bramborová kaše, hrášek, salát či kompot



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist