Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept

šipka šipka  šipka šipka 
Hovězí omáčka


Hovězí omáčka





Postup:

Oloupeme si cibule a na krájíma na drobno. Osmahneme na oleji, přidáme nakrájené maso, které jsme vařili ve vývaru a chvíli opečeme společně s cibulkou. Poté zalijeme vývarem a necháme provařit. Ve skleničce s vodou si rozmícháme 2 polévkové lžíce mouky tak, aby v ní nebyly hrudky a za stálého míchání vlijeme do omáčky. Necháme provařit než zhoustne. Kdyby byla omáčka málo hustá, můžeme přidat ještě trochu rozmíchané mouky ve vodě nebo granulovanou jíšku (ideálně tmavou). Dochutíme solí a pepřem a podáváme ideálně s rýží nebo knedlíkem.

Ingredience:

1 litr hovězího vývaru (viz.hovězí vývar) hovězí maso, 2 ks cibule, hladká mouka na zahuštění nebo granulovanou jíšku sůl, pepř

 



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist