Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept



Kapoun na paprice





Kapouna rozkrájíme na dílky a podusíme na cibulce, zpěněné na másle nebo slanině, zaprášené sladkou paprikou. Pro vůni můžeme přidat několik nových koření. Měkkého kapouna vyjmeme a omáčku zalijeme kyselou smetanou, rozmíchanou s moukou. Když se omáčka povařila, přecedíme ji na kapouna.
Chceme-li mít omáčku výraznější chuti, přidáme rajče.

Ingredience:
1 kapoun, 5 dkg slaniny nebo másla,
3 dkg cibule, 2 dkg mouky, 1/8 l kyselé smetany, sůl, paprika, rajče.



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist