Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept



Ovarová polévka





Maso z hlavy nebo kus předního očistíme a vaříme ve vodě do měkka. Když je maso hotové, polévku scedíme a necháme ustát. Pokud je potřeba, sebereme z vrchu sražený tuk.

Osmažíme cibuli a přidáme jí společně se solí do polévky. Podle chuti zavaříme krupici, krupky nebo rýži. Nakonec přidáme zelenou petržel.

Maso můžeme nakrájet do polévky nebo si ho můžeme dát samostatně s křenem a chlebem.

Ingredience:

1 ½ litru vody, 50 dkg masa z vepřové hlavy, 10 dkg cibule, 1 ½ dkg soli, Sekaná zelená petržel

Na zavářku:

3 dkg krupice, krupek nebo rýže



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist