Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept



Polévka chlebová





Ztvrdlý chleba nakrájíme, zalijeme vodou nebo vývarem z kostí a vaříme dokud se chleba nerozpadne. Poté jej prolisujeme cedníkem. Polévku osolíme, přidáme čerstvé máslo a nakonec žloutek rozmíchaný v mléce. Pokud nemáme vývar a děláme polévku jen z vody, je dobré přidat pro lepší chuť kousek uzeniny.

Ingredience:

1 ½ litru vývaru z kostí nebo vody

30 dkg ztvrdlého chleba

1/8 litru zakysané smetany

5 dkg másla

2 lžíce mouky

Sůl, kmín



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist