Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept

šipka šipka  šipka šipka 
Polévka z drůbežích drůbků nebo z drůbeže


Polévka z drůbežích drůbků nebo z drůbeže





Ze slepice husy, kachny nebo krůty. Drůbky důkladně očistíme, chloupky opálíme, žaludek stáhneme, nohy spaříme a sloupneme. Zalijeme je studenou vodou, přidáme nakrájenou zaleninu a vaříme 2-3 hodiny do měkka. Polévku procedíme, zeleninu do ní protlačíme cedníkem. Do polévky zavaříme tenké nudličky nebo rýži. Kořeníme ji zelenou petrželkou. Maso použijeme do polévky nebo na masité sekaniny.

Ingredience:

1 ½ litru vody, 1 drůbky z husy nebo z kachny, krůty, slepice (křídla, nohy, hlava, krk, srdce, případně i žaludek), 10 dkg zeleniny a cibule (popř. trochu hub), 1 ½ dkg soli, Zelená petržel

Zavářka:

3 dkg tenkých nudlí nebo 4 dkg rýže



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist