Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept

šipka šipka  šipka šipka 
Polévka z krve (nepravá jelítková)


Polévka z krve (nepravá jelítková)





Ve vodě uvaříme do měkka nakrájené maso a zeleninu. Na tuku osmažíme cibuli, přilijeme předem dobře rozkvedlanou procezenou krev. Osmaženou rozmíchanou krev přidáme do polévky a povaříme nějakou dobu. Do hotové polévky přidáme zvlášť uvařené kroupy a koření.

Ingredience:

1,5 litru vody, 10 dkg vepřového masa, 1/4 litru vepřové krve, 10 dkg zeleniny a cibule, 2 dkg sádla, 3 dkg krup, 1,5 dkg soli, pepř, majoránka, česnek.



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist