Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Recept

šipka šipka  šipka šipka 
Rizoto z bulguru


Rizoto z bulguru





Postup:

Nejprve si nadrobno nakrájíme cibuli a dáme osmahnout na pánev. Počkáme až zesklovatí a poté přisypeme bulgur a chvíli opékáme společně. Poté začneme zalívat zeleninovým vývarem. Ten máme buď uvařený ze zeleniny, nebo použijeme kostku (bujon). Vždy přidáme cca 2 naběračky a počkáme, až se vývar vyvaří a pak přidáme další. Bulgur bude měkký po nalití celého litru vývaru. Doporučujeme dávat tak v 7-10 dávkách.
Mezitím, než se nám bulgur uvaří, nakrájíme si panenku na kostičky, osolíme, opepříme a opečeme na pánvi.
Bulgur ochutíme solí a pepřem a podáváme společně s kousky panenky zasypaný parmezánem.

Ingredicence:

300 g bulguru, 1 litr zeleninového vývaru (bujon), 2 střední cibule, 300 g vepřové panenky, olej na smažení, sůl, pepř, parmezán na posypání



Hodnocení receptu

Uvařili jste si tento recept? A jak jste byli spokojeni? Je recept dost kvalitní? Nebo máte třeba variaci na tento recept. Ohodnoťte tento recept a pomozte ostatním v rozhodování, zda si toto jídlo či nápoj připravit také. Vaše doporučení může někoho inspirovat k tomu, aby si připravil snídani, oběd nebo večeři.

Oznámkuj recept

(Známkujte jako ve škole, kde je 1 nejlepší známka a 5 nejhorší známka.)

Známka:

Cca náklady v Kč na 1 porci:
Doba vaření v min:
Další informace o vaření, přípravě receptu: Kontaktní e-mail (nebude zveřejněn):
Kontrola (Napište číselně jednatřipětšest):

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Hunger.cz si vyhrazuje právo možnosti mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů.


Tento recept ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!


TOPlist