Magazín        Katalog restaurací, barů i kaváren z celé ČR        Recepty
    
    
Kategorie receptů

Ryby
Recepty



více

Úhoř marinovaný

Pokud chceme marinovat úhoře na porce, osolenou rybu musíme opéct a vychladlou pak zalijeme marinádou z octa, vody a různého koření. Úhoře necháme v marinádě proležet aspoň do druhého dne, aby...

Reklama
více

Tuňák marinovaný

Pokud chceme marinovat tuňáka na porce, osolenou rybu musíme opéct a vychladlou pak zalijeme marinádou z octa, vody a různého koření. Tuňáka necháme v marinádě proležet aspoň do druhého dne, aby...

více

Pstruh marinovaný

Pokud chceme marinovat pstruha na porce, osolenou rybu musíme opéct a vychladlou pak zalijeme marinádou z octa, vody a různého koření. Pstruha necháme v marinádě proležet aspoň do druhého dne, aby...

více

Okoun vařený

Okouna či okouny musíme vykuchat a dát do osolené vařící vody, poté 5 minut vaříme. Vyjmeme je z vody a stáhneme z nich kůži, odkrojíme hlavu i ocas. Trošku rybu přisolíme, pokapeme citronem ,...

více

Treska dušená

Na dušení tresky rozdělujeme na porce. Úprava dušením zachovává rybám nejvyšší potravinovou hodnotu. Tresku dusíme na másle s přidáním různých přísad, jen velmi málo podléváme. Dušené ryby...

více

Štika dušená

Na dušení štiky rozdělujeme na porce. Úprava dušením zachovává rybám nejvyšší potravinovou hodnotu. Štiku dusíme na másle s přidáním různých přísad, jen velmi málo podléváme. Dušené ryby zahušťujeme...

Reklama
více

Filé dušené

Na dušení rybí filé rozdělujeme na porce. Úprava dušením zachovává rybám nejvyšší potravinovou hodnotu. Filé dusíme na másle s přidáním různých přísad, jen velmi málo podléváme. Dušené ryby...

více

Makrela dušená

Na dušení makrely rozdělujeme na porce. Úprava dušením zachovává rybám nejvyšší potravinovou hodnotu. Makrelu dusíme na másle s přidáním různých přísad, jen velmi málo podléváme. Dušené ryby...

více

Losos dušený

Na dušení lososa rozdělujeme na porce. Úprava dušením zachovává rybám nejvyšší potravinovou hodnotu. Lososy dusíme na másle s přidáním různých přísad, jen velmi málo podléváme. Dušené ryby...

více

Kapr dušený

Na dušení kapra rozdělujeme na porce. Úprava dušením zachovává rybám nejvyšší potravinovou hodnotu. Kapříky dusíme na másle s přidáním různých přísad, jen velmi málo podléváme. Dušené ryby...

více

Candát dušený

Na dušení candáta rozdělujeme na porce. Úprava dušením zachovává rybám nejvyšší potravinovou hodnotu. Candáty dusíme na másle s přidáním různých přísad, jen velmi málo podléváme. Dušené ryby...

více

Ryba pečená na roštu

Malé ryby ponecháme v celku, větší rozdělíme na díly. Ryby osolíme, pokapeme citrónovou šťávou nebo octem, lehce obalíme v mouce a lehce potřeme rozpuštěným máslem nebo olejem a pečeme na roštu. Při...

Reklama
více

Lín pečený na kmíně

Líny ponoříme na 1 minutu do vařící vody, aby šli dobře zbavit šupin. Potom je vykucháme , osolíme, zlehoučka je obalíme v mouce a pokmínujeme. Na pánvi je pečeme na každé straně asi 5 minut. Potom...



TOPlist